Aanbevolen post

Dr. Organic Moroccan Glow Collectie

Het liefst heb ik het hele jaar door een bruin tintje op mijn huid. Het geeft een gezonde uitstraling en je armen en benen lijker er dunner...

donderdag 11 februari 2016

Valentijn look met Essence!

Ook Essence geeft de beste make-up tips voor je valentijn look! Iedereen kan wel een beetje inspiratie gebruiken.
SWEET EYES
De Valentine look vraagt om ogen om verliefd op te worden. Kijk je lover diep in de ogen met de       I Love Extreme Crazy Volume Mascara (€2,89). Deze mascara bereikt zelfs de kleinste wimpers: voor extra lange wimpers en een verleidelijke blik. BLOZENDE WANGEN
De 'look of love' kan niet zonder een blos op de wangen. De silky touch blush 10 adorable (€2,59) zorgt voor natuurlijke accenten op je wangen. Kies op Valentijnsdag voor deze zachtroze tint.
LIPPEN OM TE ZOENEN
Kiss-proof lippen zijn zo Valentine! De longlasting lipstick 14 adorable matt!(€2,39) is prachtig rozerood en past perfect bij je Pink Valentine look. 
LOVELY NAILS 
Roze voor je nagels is een absolute must op Valentijnsdag. 
I Love TRENDS Nail Polish The Nudes 07 Hope For Love (€1,89) is een zachtroze nagellak  voor een romantische look. Iets opvallender is de I Love TREND Nail Polish The Metals 23 Rock My Heart. Wat een prachtige roze valentijn look met de budget producten van Essence! In totaal ben je €9,76 kwijt, nog geen 10 euro dus! Ik vind de I Love TREND Nail Polish The Metals 23 Rock My Heart zo mooi en zal ik ook zeker gaan dragen op valentijnsdag.


Ga voor meer informatie naar: www.essence.eu
facebook.com/essence.NLBEGeen opmerkingen:

Een reactie posten