Aanbevolen post

Dr. Organic Moroccan Glow Collectie

Het liefst heb ik het hele jaar door een bruin tintje op mijn huid. Het geeft een gezonde uitstraling en je armen en benen lijker er dunner...

zaterdag 6 februari 2016

Dr. Organic Moroccan Glow Collectie

Het liefst heb ik het hele jaar door een bruin tintje op mijn huid. Het geeft een gezonde uitstraling en je armen en benen lijker er dunner door. Om die bruine tint op je huid te krijgen heb je twee manieren: jezelf blootstellen aan uv-straling(wat niet goed is voor je huid) of je gebruikt een selftanner. Ik zou kiezen voor de selftanner. 

Dr. Organic introduceert de perfecte oplossing, namelijk een selftansysteem waarmee je niet alleen een mooi tintje krijgt maar je ook je huid verzorgt met een bioactieve formule. 

Je zult nu wel denken... hoe werkt zo'n bioactieve formule dan? Ik zal het je uitleggen. De producten zijn geformuleerd met dihydroxyacetone (DHA) een plantaardig ingrediënt dat de huid bruint in combinatie met bioactieve natuurlijke ingrediënten, waaronder biologische Argan Olie. 

De collectie bestaat uit de volgende producten:
Moroccan Glow Body Polish Pre-Tan Exfoliator € 11,99 (200ml)
Deze bodyscrub verwijdert dode huidcellen .zodat de huid perfect geëxfolieerd en superglad is. Het resultaat van de selftanner is optimaal na deze voorbereidende behandeling.  De scrub bevat microballetjes van vullanische lava. Het hoofdbestanddeel is Biologische Argan Olie die wordt geroemd om zijn rijkdom aan vitaminen, antioxidanten en essentiële vetzuren. Het is dus een scrub voor je hele lichaam die er voor zorgt dat alle dode huidcellen worden verwijderd. Zo behoud je langer resultaat. 
Moroccan Glow Self Tan Mousse € 21,99 (150ml)
Deze mousse bestaat uit 3 varianten. De light variant zorgt voor een subtiele lichte bruining, Medium geeft een gouden touch die lang mooi blijft en de Dark Mousse geeft een mooie diepe kleur aan de reeds getinte lichaamshuid. Met deze mousse creëer je een zongebruinde tint met behulp van plantaardige, bioactieve en biologische ingrediënten. Deze formule bevat net zoals de Moroccan Glow Body Polish Pre-Tan Exfoliator Argan Olie. Doordat deze Self Tan Mousse een lichte textuur heeft, smelt het gewoon op je huid en smeer je het makkelijk uit waardoor je een egaal resultaat krijgt. De mousse is licht geparfumeerd. Dit product geeft je geleidelijk een tintje en biedt ook nog eens intense verzorging.
Moroccan Glow Body Lotion Tan Extender € 17,99 (150ml)

De bodylotion tan extender zorgt ervoor dat de bruining van de huid extra lang volhoudt. Ook de hydraterende lotion bevat Argan Olie. Een lage dosering dihydroxyacetone (DHA) geeft de tint een all-over boost. De huid wordt tegelijkertijd intensief gehydrateerd en krijgt een prachtige natuurlijke glans.

Dr. Organic biedt ecobewuste beautyverzorging met respect voor de aarde en is exclusief verkrijgbaar bij De Tuinen (Holland & Barrett) in Nederland en Essenza (Holland & Barrett) in België. Voor informatie, vestigingen en de webshop: hollandandbarrett.nl en hollandandbarrett.be.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten